Groots in lichte bedrijfswagens!

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting oftewel het betimmeren en inrichten van de laadruimtes van bestelwagens is al sinds jaar en dag een van de specialiteiten van Tijmen Ploeg Carrosseriefabrieken. Wij verzorgen op jaarbasis vele honderden betimmeringen en inrichtingen, vanaf het leggen van een vloer tot het ontwerpen en bouwen van uw eigen indelingen en toepassingen.

Samen stellen wij uw eisen en wensen vast, gebaseerd op uw manier van werken. Met behulp van onze eigen hout- en constructieafdeling kan iedere inrichting worden verwezenlijkt. Uw wensen worden door ons gebouwd. Door de grote onderlinge merkgebonden afwijkingen en de grote verscheidenheid aan betimmering en inrichting mogelijkheden bieden wij u graag een offerte aan.

Onze partners Bott Vario en Beks

Voor onze bedrijfswageninrichtingen hebben wij nauwkeurig en kritisch op de markt gekeken naar de juiste partners. De bedrijfswageninrichtingen die wij monteren en installeren moeten namelijk aan onze strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen, vandaar is onze keuze gevallen op Bott Vario en Beks.

Over Bott Vario bedrijfswageninrichting

Bott Vario bedrijfswageninrichting

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg B.V. is servicepartner van Bott Vario. Het inrichtingssysteem Bott Vario is ontwikkeld voor gebruik in bestel- en bedrijfswagens en is één van de meest prominente namen in de wereld van bedrijfswageninrichtingen. Bott Vario staat garant voor degelijk, betrouwbaar, stevig en veilig met een lange levensduur.

kijk voor meer informatie over bedrijfswageninrichting van Bott vario op de website: www.bottvario.nl

Over Beks bedrijfswageninrichting

Beks bedrijfswageninrichtingBeks is een kleinschalig en dynamisch bedrijf uit Valkenswaard, dat zich al sinds 2002 bezighoudt met het efficiënter inrichten van bedrijfswagens. Zo is Beks gekomen tot de ontwikkeling van een unieke, nieuwe manier om een bedrijfswagen vele malen efficiënter in te richten.

Beks is fabrikant en treden zij tevens op als groothandel. Als fabrikant hebben zij productontwikkelingen hoog in het vaandel staan. In deze rol hebben zij inmiddels veel ervaring opgedaan in diverse branches en zijn zij er in geslaagd om, in samenspraak met diverse klanten, hun bedrijfswagens zeer efficiënt in te richten.

Wilt u zelf uw inrichting ontwerpen en samenstellen? Maak dan slim gebruik van onze tool door op de volgende knop te klikken:

kijk voor meer informatie over bedrijfswageninrichting van Beks op de website: www.beks-bedrijfswageninrichtingen.nl

Brochure