Groots in lichte bedrijfswagens!

Autolaadkranen Keuring

Autolaadkranen Keuring: voorkom ongevallen, tijdverlies en extra kosten

Lost en laadt u met een autolaadkraan? Dan wilt u ongetwijfeld dat uw autolaadkraan optimaal functioneert en veilig is. Stilstand kan u namelijk veel tijd en geld kosten. En een ongeval met de autolaadkraan kan de reputatie van uw bedrijf zelfs ernstig schaden, om maar niet te spreken van de nare gevolgen daarvan voor u en/of uw medewerker. Met de verplichte jaarlijkse Autolaadkranen Keuring (ALK) kunt u dit alles voorkomen.ALK sticker

Wat is de Autolaadkranen Keuring?

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is aangesloten bij het RAI Autolaadkranen Keurmerk. Onze gecertificeerde keurmeesters keuren uw laadkraan aan de hand van een uitgebreide checklist. Defecten en slijtage ontsnappen niet aan hun aandacht. Zij werken met het goede testgereedschap en hebben een speciale opleiding gevolgd.

Certificatie- en inspectie-instelling TÜV Nederland voert steekproefsgewijze controles uit om de kwaliteit van de werkzaamheden van onze keurmeesters te monitoren. Daardoor bent u verzekerd van een keuring die voldoet aan alle wettelijke eisen. Een kwaliteitskeuring.

autolaadkranen keuringVoldoet uw autolaadkraan aan de eisen van de ALK-checklist, dan krijgt deze het RAI Autolaadkranen Keurmerk. Zelf ontvangt u drie keuringsbewijzen:

Een ALK-sticker voor op de autolaadkraan.
Een checklist met alle keuringspunten.
Registratie van de keuring in het kraanboek.

Wilt u dat uw autolaadkraan nóg langer meegaat?

Behalve voor een keuring is ons bedrijf een goed adres voor onderhoud en reparatie van autolaadkranen. Vindt u veiligheid belangrijk? Combineer de onderhoudsbeurt van uw autolaadkraan met de Autolaadkranen Keuring. Dan gaat uw autolaadkraan nog langer mee.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Wenst u meer informatie of een afspraak over de Autolaadkranen Keuring van Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op: 033 461 57 70, info@tijmenploeg.nl. Of verstuur uw bericht via het contactformulier op deze website.