Groots in lichte bedrijfswagens!

Goedkeuring Wijziging Constructie

Erkenning Goedkeuring Wijziging Constructie

Dealerorganisaties vertrouwen al jaren op Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg uit Amersfoort. Ook als het gaat om een wijziging van de constructie, bakopbouw en inrichting van bedrijfswagens. Wij zijn aangesloten bij de Rijkswegdienst (RWD). En in het bezit van de door deze uitvoeringsinstantie toegekende Erkenning Goedkeuring Wijziging Constructie (EGWC).

Dankzij deze erkenning, ook bekend als Confirmation Of Production (COP), zijn wij bevoegd om typegoedkeuringen van voertuigen te wijzigen of daaraan vermeerderingen toe te voegen. Dankzij de jaarlijkse audit van de RWD bent u bij Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg gegarandeerd van kwaliteit en een professionele uitvoering van uw opdracht tot wijziging.

Wat kunnen wij voor u bijvoorbeeld betekenen?

  • Dubbelcabine inbouwen in een bestelwagen.
  • Chassisverlenging achter en tussen de achteras van chassiscabines.
  • Trekhaakconstructie en bumperconstructie aan een chassiscabine.

Enkele onderdelen van de EGWC zijn de door de RDW gewaarmerkte overzichtstekening en een voorbeeld van de ombouwverklaring. Met de ombouwverklaring verklaart Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg dat wij uw bedrijfswagen hebben omgebouwd in overeenstemming met een bepaalde goedkeuring.

Welke extra service bieden wij u?

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg biedt 100% nazorg. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Wenst u meer informatie of een afspraak over de mogelijkheden die de Erkenning Goedkeuring Wijziging Constructie/Confirmation Of Production u biedt? Of over onze werkwijze en extra service? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op: 033 461 57 70, info@tijmenploeg.nl. Of verstuur uw bericht via het contactformulier op deze website.

Bekijk hier onze verklaring van overeenstemming GWC/COP: (audit certificaat)