Groots in lichte bedrijfswagens!

Open laadbak

De Tijmen Ploeg open laadbakken worden in onze carrosseriefabriek vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De laadbak wordt geleverd in iedere maatvoering binnen de wettelijke normen en binnen de opbouwrichtlijnen van de vervaardiger van het aangeleverde chassis.

Open laadbak vervaardigd van kwalitatieve hoogwaardige materialen

De standaard open laadbakken worden opgebouwd uit gespoten stalen of aluminium chassisliggers, gegalvaniseerde stalen of aluminium omegaprofielen, kunststof spatborden en spatlappen, geanodiseerde aluminium zijregels, gepoedercoate stalen hoekverbindingen en kopschotverstevigingen, aluminium dubbelwandige luiken, onderbouwscharnieren, aluminium inbouwsluitingen, een 15 mm dikke betonplex vloer met een 700 grams antisliplaag en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Door het gebruik van groef en mes in onze open laadbak, wordt de naadvorming in de vloer tot een minimum beperkt. De open laadbak wordt afgewerkt met touwhaken onder de zijregels, een aan de binnenkant van het achterluik gemonteerd opstapje en kabeltje met aan beide zijden een karabijnhaak.

Detail foto'sBrochure downloaden

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze open laadbak producten, en u wilt weten wat carrosseriefabriek Tijmen Ploeg B.V. voor u zou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via de volgende link