Groots in lichte bedrijfswagens!

Oplegger

De Tijmen Ploeg gesloten BE oplegger wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De oplegger wordt geleverd in diverse maatvoering binnen de wettelijke normen en binnen de ombouwrichtlijnen. Alle modellen gesloten BE opleggers worden standaard uitgevoerd met ronde hoeken, klinknagelvrije buitenkant, stalen opstapbumper, spatschermen, spatlappen, lichtdoorlatend dak, voorzien van verlichting en kentekenplaatverlichting, gegalvani­s­­eerde gespoten scharnieren, RVS inbouwsluitingen, op de deur geschakelde plafonnière en worden geproduceerd binnen de wettelijk verplichte keurings­eisen. De opleggeropbouw wordt standaard gespoten in één UNI kleur.

Oplegger grondframe

Het grondframe is een volledig lichtgewicht verzinkt stalen frame voorzien van luchtgeveerde assen, een luchtremsysteem en 2″ kingpen poten. Spatschermen en onderrijd­beveiliging worden tijdens de vervaar­diging direct gemonteerd.

Oplegger laadlift

Gemonteerd wordt een laadlift met stalen frame en een aluminium plateau, met scheefstelling in iedere stand en automatische scheefstelling aan de grond. De laadklep wordt voorzien van een vaste buitenbediening en een afstandsbediening voor heffen en dalen.

Hoogwaardige materialen en conform de wettelijke verplichte keuringseisen

Natuurlijk kunt u uw BE-oplegger naar wens laten uitvoeren met diverse nuttige en/of verfraaiende opties.

Hieronder noemen we enkele van de vele mogelijkheden:

  •  De kleur van de oplegger

het spuiten in meerdere kleuren, spuiten van de dakspoiler en zijfenders, spuiten in metallic lak.

  •  Oplegger deuren

het plaatsen van een enkele of dubbele zijdeur op elke gewenste plaats, rolluiken in zijwand of achterportaal, doorsteekdeurtje boven de cabine, het plaatsen van schuifzeilen.

  •  Dak

het plaatsen van een volledig alu­minium dak in plaats van een lichtdoorlatend dak.

  • Opstapbumper

het plaatsen van een 16 cm brede stalen opstapbumper in plaats van de standaard 10 cm, een stalen opstapbumper in iedere gewenste maat afgewerkt met anti-slip aluminium tranenplaat.

  • Betimmeringen

4 mm betonplex tegen de kap, 6 mm betonplex tegen zijwanden en kopschot. Beide opties zijn ook te voorzien van een lichte vorm van isolatie.

  • Bindmaterialen

bindrails op de zijwanden, eventueel op iedere gewenste en meerdere hoogten, container­stangen, bindriemen en kledingstangen. Tevens kunnen wij ook bindrails in de kap en in de vloer aanbrengen.

  • Bescherming

rubberen stootlijst langs de buitenwanden, rubberen stootblokken op de bumper.

  • Diversen

extra binnenverlichting.

Detail foto'sBrochure downloaden

Wij hopen u hier een duidelijk beeld te hebben gegeven over onze oplegger, maar mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij die uiteraard graag. Neem dan contact met ons op zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren.