Groots in lichte bedrijfswagens!

Over Tijmen Ploeg

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg B.V. is een allround carrosseriebouwer die al ruim 50 jaar actief is in de bedrijfswagen branche. In de loop der jaren is Tijmen Ploeg zich gaan specialiseren in de lichte bedrijfswagens en heeft daardoor een toonaangevende positie ingenomen. Onze activiteiten zijn verdeeld over twee vestigingen, Amersfoort en Nijkerk.

Carrosseriefabriek locatie Amersfoort en Nijkerk

In Amersfoort worden alle dubbele cabines, bedrijfswageninrichtingen, open laadbakken, kiepers en huiflaadbakken gebouwd. In Nijkerk worden alle gesloten carrosserie├źn gebouwd. Een team van enthousiaste mensen staat klaar voor al uw vragen! Wij weten dat er heel wat komt kijken bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen. En dat u voor bepaalde keuzes en problemen komt te staan is een feit. Maar voor elk opbouw- of inrichtingsprobleem is een oplossing door innovatief te zijn, en dat kunt u gerust aan ons overlaten.

Carrosseriebouwer – Groots in lichte bedrijfswagens!

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in de producten die wij vervaardigen in onze carrosseriefabriek en/of aanvullende diensten, en u wilt graag een afspraak maken met onze vertegenwoordiger, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.