Groots in lichte bedrijfswagens!

Partners

Tijmen Ploeg hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, vandaar dat er alleen wordt samengewerkt met betrouwbare partners die ervaring en expertise in hun vakgebied hebben. Door de samenwerking met deze partners kan Tijmen Ploeg kwaliteit leveren op maat. Hieronder staat een overzicht van de partners van Tijmen Ploeg.

Over Dhollandia Laadliften- en laadkleppen

Dhollandia logo

Tijmen Ploeg is al vele jaren partner van Dhollandia. De laadliften en laadkleppen van Dhollandia zijn erg betrouwbaar en van goede kwaliteit. Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is servicepartner van DHOLLANDIA. Van dit merk laadkleppen hebben wij van de lichte lifttypes alles op voorraad. Daardoor kunnen wij de laadklep van uw bedrijfswagen meteen repareren.

kijk voor meer informatie op de website: www.dhollandia.nl

Over de RAI vereniging

RAI

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is aangesloten bij RAI Vereniging, de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van wegvervoermiddelen. RAI Vereniging (RAI staat voor Rijwiel en Automobiel Industrie) informeert ons regelmatig over regelgeving en wijzigingen in de transportsector. Op basis van deze informatie is Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg in staat u een product te leveren dat voldoet aan alle (wettelijke) eisen en richtlijnen. Een veilig idee.

RAI Vereniging hecht veel waarde aan duurzame mobiliteit. Een moderne visie die Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg onderschrijft. Dat kunt u zelf ervaren in onze vestigingen in Amersfoort en Nijkerk.

kijk voor meer informatie op de website: www.raivereniging.nl

 

Over Bott inrichtingssystemen

Bott

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg B.V. is servicepartner van Bott Vario. Het inrichtingssysteem Bott Vario is ontwikkeld voor gebruik in bestel- en bedrijfswagens en is één van de meest prominente namen in de wereld van bedrijfswageninrichtingen. Bott Vario staat garant voor degelijk, betrouwbaar, stevig en veilig met een lange levensduur.

kijk voor meer informatie over bedrijfswageninrichting van Bott vario op de website: www.bottvario.nl

Over de RDW

RDWDe RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Zij is de Nederlandse toelatingsautoriteit voor vrijwel alle voertuigen die u op de openbare weg in Nederland tegenkomt. U kunt u hierbij denken aan personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, motoren, brommers, scooters, etcetera. De RWD ziet er op toe dat deze voertuigen voldoen aan de vereiste veiligheids- en milieuaspecten.

kijk voor meer informatie op de website: www.rdw.nl

Over CarrosserieNL

Carrosserienl

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is aangesloten bij Carrosserie.nl . Een vereniging die de belangen van
Nederlandse ondernemers in de carrosseriebranche behartigt. Indirect plukt ook ú de vruchten van ons lidmaatschap van Carrosserie.nl. Dankzij workshops, opleidingen en onderzoek van Carrosserie.nl zijn de medewerkers van Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van carrosserie.

Carrosserie.nl stelt hoge kwaliteitseisen aan carrosseriebedrijven die lid willen worden. Dat Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is aangesloten bij deze vereniging, biedt u extra zekerheid. Wij nodigen u uit onze professionaliteit en kwaliteit persoonlijk te komen ervaren in onze vestigingen in Amersfoort en Nijkerk.

kijk voor meer informatie op de website: www.carrosserie.nl

Over GPS-Buddy

Het in 2003 opgerichte GPS-Buddy heeft jarenlange expertise op het gebied van fleetmanagement en is in 22 landen actief. Het bedrijf levert modulaire systemen, trackers en gekoppelde navigatie. GPS-Buddy levert zijn producten in meerdere branches, ze leveren aan de logistiek en transport, koeriers, overheid en gemeentes, lease- en verhuurbedrijven en vertegenwoordigers. Voor alle informatie over het bedrijf kunt u het beste naar de website van GPS-Buddy.

GPS-Buddy

kijk voor meer informatie op de website: www.gps-buddy.com 

Over Car Fibreglass

Car Fibreglass is een Italiaans bedrijf dat is gespecialiseerd in coatings voor bedrijfswagens. Het bedrijf heeft dealers door heel Europa. Ze leveren meerdere bedrijfswagenoplossingen waaronder coating, zelf-reinigende laadruimtes en extra verlichting.

Car Fibreglass

kijk voor meer informatie op de website: www.carfibreglass.com/eng/cover.aspx

Over Wouters Buitenreclame

Na een succesvolle loopbaan binnen de carrosseriewereld is sinds 1992 Wouters Buitenreclame een feit.
Wouters Buitenreclame biedt totaaloplossingen voor beletteringen.
Van ontwerp tot uitvoering, van “wrappen” tot het “tinten” van bedrijfswagens.
Voor meer informatie over de producten en diensten van Wouters Buitenreclame verwijzen wij u naar hun webstite; www.woutersbuitenreclame.nl

wouters buitenreclame