Groots in lichte bedrijfswagens!

Servicebus

24 uursservice onderweg voor uw bedrijfswagen

Is het u al eens overkomen? U bent onderweg van of naar uw bedrijf. Plotseling staat u door een lege accu of massastoring met uw bedrijfswagen aan de kant. Of bijvoorbeeld een laadklep, laadkraan, luchtvering of kipper is defect, waardoor u niet kunt inladen of uitladen. Oponthoud dat tijd en geld kost. Zijn de defecte onderdelen van uw bedrijfswagen opgebouwd door Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg? Bel dan ons servicetelefoonnummer: 06 54 63 61 41. Onze Servicebus helpt u spoedig weer op weg.

24 uursservice

De Servicebus van Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is een volledig ingerichte werkplaats op wielen. Of u nu in Groningen, Den Helder, Vlissingen of Maastricht door pech overvallen bent: u en uw medewerkers kunnen het hele jaar door 24 uur per dag rekenen op onze Servicebus. Tijd is geld. Daarom zullen wij ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk op de pechlocatie te helpen.

Reparatie laadkleppen & laadkranen

Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is servicepartner van DHOLLANDIA. Van dit merk laadkleppen hebben wij van de lichte lifttypes alles op voorraad. Daardoor kunnen wij de laadklep van uw bedrijfswagen meteen repareren. Dat geldt ook voor een laadkraan. Wij werken namelijk met niet-merkgebonden onderdelen, waardoor de reparatie van alle merken laadkranen mogelijk is. Is reparatie van uw laadklep op straat niet mogelijk? U bent welkom in de vestiging van Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg in Amersfoort.

Ervaar de kracht van de Servicebus

  • Landelijke service (buiten een straal van vijftig kilometer rond Amersfoort zorgen wij dat een ander bedrijf de door u gewenste service verleent)
  • 24 uursservice het hele jaar door (behalve 25 december en 1 januari)
  • Reparatie van alle door Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg opgebouwde toepassingen voor hydraulische systemen en luchtsystemen

Pech? Bel de Servicebus!

Servicetelefoonnummer: 06 54 63 61 41. Wenst u meer informatie over de Servicebus van Tijmen Ploeg Carrosseriefabriek? Verstuur uw bericht via het contactformulier op deze website.