Groots in lichte bedrijfswagens!

Laadkleppen Periodieke Keuring

jaarlijks keuren van uw laadkleppen lpk keuring

 

Veilig & zeker: laat uw laadklep jaarlijks keuren

Wilt u vertraging vanwege defecten voorkomen? En vindt u veilig werken belangrijk voor u en uw werknemers? Laat dan minimaal eenmaal per jaar de laadklep van uw bedrijfswagen keuren. Goed materiaal is immers het halve werk.

Wat is de Laadkleppen Periodieke Keuring?

De Arbowet stelt het regelmatig laten controleren en onderhouden van laadkleppen verplicht. Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg is aangesloten bij het LPK Keurmerk. In onze vestiging in Amersfoort keurt een speciaal opgeleide keurmeester uw laadklep op basis van de Laadkleppen Periodieke Keuring (LPK). Wilt u weten op welke punten wij laadkleppen keuren? Klik hier voor een pdf-versie van de checklist.

Voldoet uw laadklep aan de eisen van de LPK-checklist, dan krijgt deze het LPK Keurmerk. Zelf ontvangt u drie keuringsbewijzen:

  • Een sticker met een individueel keuringsnummer voor op de laadklep.
  • Een checklist met alle keuringspunten.
  • Registratie van de keuring in het onderhoudsboek van de laadklep.

Bewaar deze keuringsbewijzen zorgvuldig. U moet ze kunnen tonen tijdens een controle. Bovendien zijn het documenten waaraan uw verzekeringsmaatschappij veel waarde toekent.

Vanaf 1 januari 2014 is er een nieuwe sticker voor de keuring van personenliften, deze sticker heeft een ander formaat en andere kleuren. Tijmen Ploeg is hier goed van op de hoogte, dit bespaart u nare verassingen. Meer informatie over de nieuwe sticker.

Wat adviseert Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg?

Behalve voor een keuring is ons bedrijf een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van uw laadklep. Ons advies: combineer de onderhoudsbeurt van uw laadklep met de Laadkleppen Periodieke Keuring. Veiligheid gaat boven alles. Een laadklepkeuring verrichten we overigens ook altijd wanneer we nieuwe laadkleppen opleveren: de ingebruikname keuring.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Wenst u meer informatie over de Laadkleppen Periodieke Keuring of de ingebruikname keuring? Of wilt u direct een afspraak maken voor de LPK? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons
op: 033 461 57 70, info@tijmenploeg.nl. Of verstuur uw bericht via het contactformulier op deze website.